HELDER OVERZICHT

Opmeten van gebouwen
Vastleggen van taken en frequenties
Calculatie en simulatie van alternatieven
Organiseren volgens beschikbaarheid poets

U werkt zo comfortabel en
brengt rust in uw organisatie

Image

Een persoonlijke service met direct resultaat

Hoeveel schoonmakers heb ik nodig?
Zelfs als het gebouw er nog niet staat heb je al een budget nodig voor de schoonmaak. Verschillende ploegen samenbrengen in één groot nieuw gebouw?
Of, wil je een lastenboek opstellen voor een vernieuwing van toestellen, uitbesteding, …

En jij moet snel een budget opgeven … Meetstaten, verdeling van afdelingen, aantal mensen op verschillende tijdstippen, kostenvoordelen van machines enz.
Dat probleem los ik graag voor jou op en bezorg je zo een helder overzicht.

Image

Betrek de schoonmaak bij nieuwbouw
Met een gedetailleerde opmeting vanaf het bouwplan kan ik de impact van bouwbeslissingen simuleren op de schoonmaak zodat je bespaart op de lange termijn en de juiste keuzes neemt.

Wat heb ik nodig om jou snel te helpen?
In het digitale bouwplan (DWG) met gesloten polylijnen herkennen we automatisch de ruimten. Ik voeg het ruimtetype toe en het overleg begint. Met één week werk heb je de basis voor de werkverdeling.

Image

Heldere instructies leiden tot hogere kwaliteit, grotere tevredenheid en lager verzuim.

Image

Een volledig visueel beheer
Met de software TCS visualiseer je alle aspecten van de schoonmaakorganisatie en het flexibele beheer. De eerste stap is de opmeting van alle ruimten in de gebouwen.


Betrek de schoonmaak bij de nieuwbouw
Met een gedetailleerde opmeting en inventarisatie vanaf het bouwplan geef ik je klaarheid. De impact van bouwbeslissingen simuleren we zodat je bespaart op de lange termijnkost en juiste keuzes kan maken.

Image

Werktypes

In een werkplan kan u met één klik werktypes toevoegen of afzetten. Verwijder zo het boenwerk uit een zone, maak een apart plan voor de trap, geef glasbewassing aan één schoonmaker, stel na-beurten in voor sanitair, enz. Al deze aanpassingen zijn eenvoudig en snel uit te voeren.
Image

Evenwichtige werkweek

Poetsers hebben niet alle dagen van de week evenveel tijd beschikbaar. Pas de werkplannen dus aan volgens hun beschikbaarheid en de vereisten in het gebouw. Rapporten, controlelijsten met opmerkingen of deurcodes, afteken document ed. zijn allemaal aanpasbaar.
Image

Teams en Groepen

Alle werkplannen zijn gekoppeld aan teams en groepen voor overzichten en rapporten. In de kwaliteitscontrole kan u de teamleider opvolgen. Het overzicht geeft de werklast, de totale oppervlakte en het aantal ruimten aan waarvoor elke teamleider instaat.
Image

Pictogrammen

Met een keuze aan 1.200 pictogrammen kan u extra instructies geven en voor de interne diensten grondplannen maken, bijv. brandweer, nazicht brandblussers, zones met RX meters, plaats van waterpunten, tijdstip van toegankelijkheid enz.

Wil je graag meer info? Geef me een seintje en ik kom langs voor een gesprek

Klik hier