HOE VERDEELT U HET WERK ?

Image

Werkplannen opgesteld volgens prioriteit,
Toets ik aan het beschikbare personeel in een apart planbord

Een volledig visueel beheer
De menselijke geest werkt beter als een ‘probleem’ visueel wordt weergegeven. Daarom is een werkplanning altijd een visueel bord en nooit een lijst.

Klare kijk op capaciteit
Eerst maak ik een overzicht van de gevraagde capaciteit. Dit toont hoeveel werk er uur per uur gepland staat. Met de werkplannen van TCS in het planbord ziet u direct hoeveel hoeveel poetsers er vereist zijn, uur per uur.
We weten nog niet of deze beschikbaar zijn. Dus maken we de beschikbare mensen overzichtelijk.

Image

Schoonmaak is zware arbeid, als u het plant zoals productie wordt het werk overzichtelijk

ImageImage

Overzicht van de individuele kalender
De tweede stap geeft de beschikbare capaciteit.
Hoeveel poetsers zijn er volgens hun kalender, uur per uur van de dag. Wie heeft vakantie, ADV of is ziek en wat betekent dit per afdeling of per verdieping?

Import van uw Excel lijstjes en codes
Voor een helder overzicht importeer ik uw Excel lijsten en plaats ze in het planbord. Inclusief de codes maar nu overzichtelijk. U ziet direct hoeveel poetsers er elk uur van de dag beschikbaar zijn. Deze kalender helpt ook de vakantieperiode(n) te plannen.

Onderaan het planbord ziet u hoeveel werk er per uur verzet wordt en hoeveel poetsers er zijn, per verdieping of per afdeling. En hoeveel uren er afwezigheid is.

Dagelijkse aanpassingen
De derde stap doet u nu zelf.
Dagelijks verandert de kalender. Aanpassing van de taken, verandering van de beschikbare poetsers. Aanvragen van vakantie, ADV of een zieke poetser. U ziet op het planbord direct wat deze aanpassing betekent per afdeling of per verdieping.

Ondersteuning en hulp
Natuurlijk help ik u verder want dit planbord staat online.

Aanpassen en personaliseren doe ik ook
Alle functies van het planbord, de overzichten en rapporten kunnen op uw vraag aangepast worden zodat uw planbord aansluit op de verwachtingen en gewoonten in uw organisatie.

Image

Wil je graag meer info? Geef me een seintje en ik kom langs voor een gesprek

Klik hier