The Cleaning System – Scandinavisch pragmatisme voor efficiënt schoonmaakbeheer.

Professionele ondersteuningSinds 2014 is er een volledig Nederlandstalige versie van The Cleaning System beschikbaar. De software vereenvoudigt het werk van facility managers, operationele directeurs en diensthoofden die de schoonmaak organiseren, aansturen én controleren. Als Benelux-klant wordt u intensief geadviseerd, begeleid en ondersteund bij de implementatie van de software. En dat door een vaste contactpersoon die zich voor u over alles ontfermt.


Contacteer ons voor een vrijblijvende demo

The Cleaning System – bondgenoot voor facility managers, operationele directeurs en diensthoofden van de schoonmaakploeg

Meer dan 800 klanten wereldwijd maken dagelijks gebruik van The Cleaning System-software om hun poetsbeheer in goede banen te leiden.


Zorg


De zorgsector heeft veeleisende poetsbehoeften in een complexe omgeving. The Cleaning System helpt, schept duidelijkheid en flexibiliteit. Het is de perfecte oplossing voor ziekenhuizen, rustoorden en andere zorginstellingen.

Overheid


In Scandinavië werken vrijwel alle overheidsdiensten met The Cleaning System.
Voor universiteiten en scholengroepen hebben we een gepaste oplossing.

Facilitaire dienstverlening


Voor de schoonmaak van instellingen en bedrijven is  The Cleaning System uw partner: simuleer, vergelijk en organiseer. Beheer zelf of stel uw lastenboek / bestek op en besteed uit. Met TCS bepaalt u de taken en controleert u het resultaat.

Maak meteen uw afspraak!

Deens met internationale track recordThe Cleaning System werd ontwikkeld door het Deense Aps Data-Know-How. De software veroverde eerst de Scandinavische markt, en ging daarna de internationale toer op. Vandaag wordt wereldwijd meer dan 200 miljoen vierkante meter vloeroppervlakte via de software beheerd. Van Scandinavië, Groot-Brittannië en Canada tot de Verenigde Staten, Brazilië en de Benelux.


Ontdek onze internationale kantoren