Image

Synchronisatie met iDEX

Stap 1:  Leg de verbinding tussen de Kwaliteitsmodule en de controle toestellen (tablets)
  • In de klantdatabase, onder Hoofdbestand, duid eerst een klantdossier aan want zonder deze aanduiding (gelijk welke) is de module niet actief;
  • Klik dan in het hoofdmenu bovenaan op de module Kwaliteitscontrole;
  • Klik daarna in het menu van de module op de functie Kwaliteitscontrole (F11);
  • Zo opent het algemene scherm van de module Kwaliteitscontrole.
Stap 2:  Lijst met tablets of smartphones
  • In het menu van de module Kwaliteitscontrole, klik hier op Instellingen;
  • Klik daarna in het menu van de Instellingen op de functie Beheer de Sync Mappen.
Stap 3:  Opstellen of aanpassen van de communicatie met een tablet

Beheer alle toestellen en hun verbinding met The Cleaning System – module Kwaliteitscontrole in de lijst Sync. tabletten.
Klik op:

• Plus om een nieuw toestel te verbinden;
  • Bewerken om een verbinding met een toestel aan te passen en
  • Verwijderen om een toestel uit de lijst te schrappen.
Stap 4: Instellen van de verbinding van een toestel

1. Toon naam: is een vrije naam voor het toestel, geef hier niet het personeelsnummer maar de naam van de persoon of de locatie zoals gebouw of afdeling;
  2. FTP server: plaats hier de exacte naam van de FTP server. Gebruik exact dezelfde naam in de instellingen op de tablet;
  3. Plaats hier de juiste naam – locatie van de folder op de individuele PC waarin TCS de controleformulieren plaatst;
  4. Naam van de gebruiker: hier staat de naam waarmee de FTP server het toestel herkent, en
  5. Hier hoort het paswoord dat toegang geeft tot de FTP server voor dit toestel.

Illustratie

Laatste stap:

Controleer of de naam en plaats van de folders correct is door op Test verbinding te klikken.