Vertaling TCS

Heeft u suggesties voor onze vertaling?

The Cleaning System wordt ontwikkeld door het Deense Aps Data-Know-How. De software voor modern schoonmaakbeheer heeft gebruikers in 12 landen, is beschikbaar in 8 talen en werkt met de twee metrische stelsels. (m² en Ft² – Yd²).[/text_output]TCS krijgt regelmatig nieuwe functies en mogelijkheden. De werking verbetert en de communicatie in meer-gebruikers omgevingen is aangepast voor complexe gebouwen.

Schoonmaak van de Nederlandstalige versie

De vernieuwingen van het voorbije jaar noodzaken nu dat we de vertaling en de termen schoonmaken.
Met 13.439 taallijnen en 29.387 woorden is de vertaling geen eenvoudige klus. We waken over de consistentie van de woorden (hetzelfde woord voor dezelfde functie), het gebruik van de correcte termen (schoonmaaktermen dus) en de menu-woorden zoals in uw Office pakket.

De ontwikkelaar gebruikt hier een toepassing voor waarin we de juiste vaktermen ingeven zodat de woorden en termen steeds beter aansluiten bij uw werkomgeving en gewoonten.

Waar kan u bij helpen?

Indien u bepaalde termen in onze toepassing ziet waarvan u een beter Nederlandstalig woord kent, stuur het ons aub door!
Neem een schermafdrukje, met uw suggestie en we nemen die term graag over in de volgende versie.