PC Sint-Amandus kiest voor The Cleaning System

Organisatie en kwaliteitscontrole voor een optimale poetsorganisatie van het PC Sint-Amandus.

PC Sint-Amandus te Beernem biedt met 459 bedden en een psychiatrisch verzorgingstehuis met 136 bedden een breed zorgaanbod voor behandeling in de geestesgezondheid. In Beernem wordt het psychiatrisch zorgaanbod verstrekt in diverse afdelingen gevestigd in 38 gebouwen. (zie http://www.amandus.be/)TCS bij PC Sint-Amandus

The Cleaning System organiseert de poetsorganisatie

Om de schoonmaakorganisatie optimaal aan te sturen en op te volgen wordt de software van het Deense DKH en haar lokale serviceorganisatie ingezet. De software TCS zal de 105 poetsers verdelen in werkplekken, de taakinhoud afstemmen op de lokale behoeften, en instructie standaardiseren met de taakkaarten. De kwaliteitscontrole ISO 13549 met INSTA800 zorgt voor borging van de kwaliteit en bijsturen van de taakpakketten.

Deens met internationale track record

The Cleaning System werd ontwikkeld door het Deense Aps Data-Know-How. De software veroverde eerst de Scandinavische markt, en ging daarna de internationale toer op.

Vandaag wordt wereldwijd meer dan 200 miljoen vierkante meter vloeroppervlakte via de software beheerd. Van Scandinavië, Groot-Brittannië en Canada tot de Verenigde Staten, Brazilië en de Benelux.

Professionele ondersteuning

Sinds 2014 is er een volledig Nederlandstalige versie van The Cleaning System beschikbaar. De software vereenvoudigt het werk van facility managers, operationele directeurs en diensthoofden die de schoonmaak organiseren, aansturen én controleren. Als Benelux-klant wordt u geadviseerd, begeleid en ondersteund bij de implementatie van de software. En dat door een vaste contactpersoon die zich voor u over alles ontfermt.

Contacteer voor België en Nederland: Jan Van Aken

☎ : +32 (0)3 336 86 62 of  +32 (0)494 938 555

✍: Jan.vanaken@thecleaningsystem.be

www.thecleaningsystem.be